Over ons

HotelVliegticket.nl is een bedrijf dat in 2010 is opgericht door een groep ondernemers. Wij zijn een klein bedrijf uit Amsterdam (Nederland) met de grote ambitie om de nummer een te worden voor online reisinformatie. Gepoogd is een betrouwbare en eerlijke zoekmachine voor vliegtickets en hotels te creëren. Het zoeken naar vliegtickets en hotels wordt zo eenvoudig en transparant mogelijk gemaakt.

Anders dan andere grote hotel en vliegticket websites is HotelVliegticket.nl geen reisagent of winkel. Wij zijn dan ook niet aangesloten bij slechts één boekingssysteem zoals gebruikelijk is bij de grote vliegticket verkopers.

Gebruikersgemak staat hoog in het vaandel bij HotelVliegticket.nl. We doen onze uiterste best om u zo makkelijk en duidelijk mogelijk de resultaten te presenteren. Dit is ook de reden waarom er verschillende filters zijn ontwikkeld die via de verfijnbox kunnen worden toegepast.
HotelVliegticket.nl is nog niet af. We blijven ons inspannen om steeds meer hotel boeking sites, reisagenten en luchtvaartmaatschappijen te ontsluiten. Ook wordt de structuur en de navigatie verder verbeterd, zodat u steeds makkelijker en overzichtelijker uw hotel of vliegticket kunt vinden.

  • Ons doel is u zoveel mogelijk prijsgegevens te presenteren
  • We proberen deze prijzen zo toegankelijk mogelijk te maken
  • Als we geen prijs hebben voor een bepaalde luchtvaartmaatschappij, maken we u dat duidelijk, zodat u alle andere opties kunt bekijken
  • Als we u naar de website doorsturen van een luchtvaartmaatschappij of een reisbureau, proberen we alle gegevens die u al hebt ingevoerd mee te sturen, zodat u geen tijd verliest.