Drie redenen om voor all inclusive te kiezen

Drie redenen om voor all inclusive te kiezen

Als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk het liefste zo min mogelijk doen. Bijvoorbeeld boodschappen doen, eten koken en wassen zijn klussen die je op vakantie graag over wilt slaan. Met een all inclusive vakantie heb je die mogelijkheid. All inclusive betekent dat je echt niets hoeft te doen, eigenlijk hoef je zelf alleen maar te genieten.

All inclusive is voordelig

Als je alle uitgaven bij elkaar optelt aan het einde van een normale vakantie, zul je nog verbaasd zijn over het bedrag. Even lekker wat drinken op het terras, je koopt wat luxere boodschappen en af en toe ga je lekker uit eten. Zeker als je veel buiten de deur doet en vrijwel niet kookt, lopen de kosten zo best hard op. Bij een all inclusive vakantie hoef je niet bang te zijn voor extra kosten, alles is namelijk al betaald. Het eten, het drinken en ook het entertainment. Je zult zien dat je veel goedkoper uit bent met een all inclusive vakantie.

All inclusive bespaart tijd

Een allinclusive vakantie heeft als voordeel dat je veel tijd zult besparen. Normaal gesproken ga je zelf boodschappen doen, was je zelf en zul je ook af en toe zelf gaan koken. Bij een all inclusive vakantie hoeft dit allemaal niet en hou je dus veel tijd over. Tijd om te besteden aan zaken waar je normaal gesproken nooit aan toekomt. Misschien ga je nu op vakantie wel een duikcursus doen, maak je een lange wandeling in de natuur of leer je nieuwe mensen kennen.

Trek erop uit vanaf de all inclusive locatie

Een combinatie tussen ontspanning en activiteiten kan natuurlijk prima. Je kunt ’s ochtends lekker ontbijten en koffiedrinken op het resort, om er daarna op uit te trekken. Bijvoorbeeld om bezienswaardigheden te bezoeken, een sportieve uitdaging aan te gaan of een stad te leren kennen. En als je ’s avonds moe en voldaan terugkomt op het resort, staat alles weer voor je klaar. Schone handdoeken op je kamer, het buffet is gereed en de cocktail wordt al voor je ingeschonken. Puur genieten dus.