Online Entry Fee aanvragen Suriname, kan dat?

Online Entry Fee aanvragen Suriname, kan dat?

Dat kan zeker! Sterker nog; het is de makkelijkste en snelste manier om het op deze manier te doen. Op deze manier weet je zeker dat je soepel en snel Suriname inkomt, zonder dat je in lange wachtrijen hoeft te staan of onduidelijke formulieren in moet vullen. Wat een Entry Fee precies is en hoe je deze aanvraag online kunt regelen? Dat lees je hieronder!

Entry Fee in plaats van visum

Ga je binnenkort lekker op vakantie naar Suriname? Of heb je hier familie wonen die je na jaren weer gaat bezoeken? In deze twee gevallen (vakantie en familiebezoek) had je voor 1 juli 2022 een visum nodig, dit is nu veranderd. Na 1 juli 2022 moet je een Entry Fee betalen om Suriname binnen te komen. Ga je voor werk naar Suriname? Wil je hier een studie gaan volgen? Heb je een handelsbedrijf en wil je een deal gaan sluiten met een Surinaamse onderneming? In deze gevallen heb je nog wel een visum nodig.

Vlot door de douane

Als je aankomt in het land van bestemming wil je maar één ding; vakantievieren! Toch moet je hier vaak nog op wachten, omdat er eerst nog van alles geregeld moet worden op de luchthaven. Denk hierbij aan controles en het invullen van papieren. Het stukje oponthoud voor de Entry Fee kun je in ieder geval al vermijden door dit thuis online te regelen. Door alles in het Nederlands vanuit huis in te vullen, kun je dit op een eenvoudige, comfortabele manier regelen. Entry Fee Suriname aanvragen, wordt op deze manier erg makkelijk gemaakt, wat je ter plekke veel tijd en irritaties scheelt. Heb je het formulier niet goed ingevuld, dan krijg je hier een terugkoppeling van. Hiermee weet je zeker dat je formulier juist is ingevuld als je aankomt en Suriname en loop jij zo door.

Genieten van je vakantie

Na 1 juli 2022 kun je visumvrij reizen naar Suriname. Voor familiebezoek en vakantie volstaat het voldoen van een Entry Fee. Het aanvragen van deze Entry Fee kun je vooraf online al doen. Hiermee kun je meteen genieten als je aankomt in dit prachtige land. Regel jij het ook vooraf online?