Een vakantie naar Abu Dhabi

Een vakantie naar Abu Dhabi

Een keuze die je misschien nog nooit hebt overwogen is een vakantie naar Abu Dhabi. Waar de meeste mensen voor richting Dubai gaan, kun je ook prima naar Abu Dhabi. Het is hier werkelijkwaar prachtig.

Het Emiraat - Abu Dhabi

Abu Dhabi is een emiraat in de Verenigde Arabische emiraten. Het is ook het grootste emiraat. Het neemt namelijk 80 procent van de Verenigde Arabische emiraten voor haar rekening. Wat opvalt is dat Abu Dhabi het grootste emiraat is. Het eiland is met 80% van de emiraten zeker het grootste emiraat. Toch wonen hier niet eens de meeste inwoners, die wonen in Dubai. De meeste inkomsten zijn de industrie en de bouw. Het meeste toerisme komt richting Abu Dhabi voor de Formule 1 Grand Prix. Er is nog veel meer te doen we geven je graag meer informatie.

Wat is er te doen in Abu Dhabi?

Wanneer je aankomt met het vliegtuig kun je al meteen gaan beginnen met genieten. Zelfs de luchthaven ziet er al geweldig uit. Je zult zien dat je meteen al van verbazing in verbazing valt. Er staan hier de meest bijzondere gebouwen de een nog bijzonderder dan de andere. Het maakt dan ook niet uit wat je voorkeuren zijn er is echt genoeg te doen in Abu Dhabi. Wanneer je op zoekt gaan naar de bezienswaardigheden Abu Dhabi zul je al snel zien dat je kunt kiezen voor een moskee, verschillende gebouwen, musea maar ook pretparken zijn hier te vinden. De moskee Sjeik Zayed is trouwens de grootste moskee van heel de wereld. In deze moskee liggen veel grootheden begraven. Ook is de unieke bouwstijl enorm verbluffend. Ook het Yas Marina gebied is het waard om te bezoeken. Hier draait het vooral om luxe, snelheid en rijkdom. Op deze plek wordt dan ook jaarlijks de Formule 1 gereden. Ook kun je hier Ferrari World vinden en nog andere trekpleisters die toeristisch zijn.

Lekker shoppen!

Wil je lekker shoppen? Dan zit je in Abu Dhabi ook goed! Wist je dat ze hier het allergrootste overdekte winkelcentrum hebben? Echt de moeite waard dus om daar een kijkje te gaan nemen.