Gegarandeerd genieten? Boek een vakantie naar Suriname!

Gegarandeerd genieten? Boek een vakantie naar Suriname!

Suriname is een klein land in het noordoosten van Zuid-Amerika dat een rijke cultuur en prachtige landschappen biedt. Het is een zeer bijzondere bestemming om te bezoeken en te ontdekken. Iedereen die naar dit schitterende land gaat, verbaast zich over de schoonheid die Suriname te bieden heeft. Hieronder kun je lezen wat de belangrijkste bezienswaardigheden zijn en je kunt lezen waarom je zeker moet gaan duiken in de Caribische Zee. Krijg je nu al zin in Suriname?

Belangrijkste bezienswaardigheden op Suriname

In Suriname vind je prachtige bezienswaardigheden die je absoluut moet bezoeken als je in het land bent. De oudste stad van het land, Paramaribo, is een unieke mix van Afro-Surinaamse, Hindoestaanse, Joodse en Chinese invloeden. Je kunt er heerlijk rondslenteren en genieten van de oude gebouwen, waarvan sommige uit de 18e eeuw stammen. Als je meer wilt weten over de geschiedenis van Suriname, kun je een bezoek brengen aan het Fort Zeelandia Museum in Paramaribo. Hier kun je onder andere alles te weten komen over de geschiedenis van de Nederlanders en hun invloed op het land. 

Duiken op Suriname

Suriname biedt een prachtige duikomgeving met schitterende koraalriffen, levendige kleuren en honderden verschillende soorten tropische vissen die je kunt observeren. Er zijn verschillende duikscholen in het land waar je terecht kunt voor lessen. Tijdens het duiken kun je in Suriname genieten van de kleurrijke koraalriffen en prachtige onderwaterplanten. Ook kun je gaan duiken in een rivier in Suriname, hier kun je onderwatergrotten en meren verkennen, ook kom je hier schildpadden en kreeften tegen!

Conclusie

Suriname is een prachtig land met een rijke cultuur en schitterende natuur. Er zijn vele bijzondere bezienswaardigheden en duiken is echt een aanrader als je hiernaartoe gaat. Hou er wel rekening mee dat je Suriname alleen binnenkomt als je de Entree Fee hebt voldaan. Dit is de vervanger van het visum en is bedoeld voor mensen die naar Suriname op vakantie gaan of hier familie wil bezoeken. Entry Fee Suriname nodig? Je doet er verstandig aan om deze Entree Fee vooraf online al te regelen, dat scheelt veel gedoe op de luchthaven van Suriname. Suriname Entry Fee aanvragen online is echt ideaal, dan kun je ter plekke meteen genieten van je vakantie!