Wat maakt reizen met de camper zo leuk?

Wat maakt reizen met de camper zo leuk?

Hou je van vrijheid? Wil je graag tijdens je reis alles bij je hebben, zodat je van niemand afhankelijk bent? Vind je het een fijn idee dat je binnen vijf minuten op vakantie kunt gaan? Dan is een camper de ideale manier voor jou om op vakantie te gaan! Wat het reizen met een camper zo leuk maakt? Hieronder lees je het!

Niets nodig onderweg

Hoe fijn is het als je van niets en niemand afhankelijk bent op vakantie? Je hebt geen keuken nodig, geen bedden, geen tafel en stoelen. Zelfs een toilet heb je op vakantie niet nodig! Alles heb je namelijk zelf al bij je in de camper. Bovendien is een camper ruim genoeg om ook nog eens veel levensmiddelen mee te nemen, dus naar de winkel hoef je eigenlijk ook zelden of nooit. Dit scheelt overigens ook aanzienlijk in de kosten, omdat je nooit aangewezen bent op bijvoorbeeld een dure campingwinkel. Doordat je alles mee hebt, schept dit ook mogelijkheden om met je camper bijvoorbeeld op ruig natuurterrein te gaan staan waar in geen velden of wegen mensen te bekennen zijn. En dat is juist zo fijn! Jij hebt geen douche- en toiletgebouw nodig en ook geen campingwinkeltje. Dat wordt puur genieten op dat unieke plekje!

Vertrekken wanneer je wilt

Van plan om op wereldreis te gaan? En lijkt het je dan fijn om zelf te bepalen hoelang je op een plekje wilt blijven staan? Met een camper is dat mogelijk. Sta je op een bijzondere plek en wil je daar een week blijven? Dat is mogelijk! Heb je het na een nachtje wel weer gezien op een plek? Je start de motor en je rijdt zo door naar de volgende bestemming. En dit kost je geen enkele moeite want je hebt alles zo ingepakt. Vertrekken wanneer je maar wilt, binnen een paar minuten. Puur genieten, dat noemen ze nu echte camperpassie!

Goedkoop reizen

Op speciale camperplaatsen kun je voor weinig geld overnachten. Op dergelijke plaatsen zijn niet veel voorzieningen, maar die heb je ook niet nodig. Stroom is er meestal wel, eigenlijk het belangrijkste als je op een dergelijke camperplek staat. Je kunt dus door te overnachten op dit soort speciale plekken, voor weinig geld overnachten. Hiermee is een camper ook nog eens een prima investering!